Apollos nya matplats

Ja eller min nya byrå....

Helgen för en vecka sedan befann vi oss hos pappa. Jag började skruva ihop min nya byrå som ersatte den gamla på cirka 20 år som höll på att falla i bitar. Ja botten på två lådor lossnade och knäcktes. Sedan var den lite kantstött på sidorna. Hade en plan om att renovera den men när lådorna inte höll längre då kändes det som ett lite väl stort projekt för nybörjaren. Nog för en ska tro på sig själv och ens egna kunskaper men kände att jag behövde vara lite realistisk.
I fredags hamna den äntligen på plats. Pappa avslutade monteringen av den under veckan. Brorsan hjälpte till att få hit den. Uppskattar all hjälp otroligt mycket.

Just den här byrån. Koppang från ikea var ett projekt att få tag på. Gick inte att beställa online. Fanns inte i Barkarby. Enligt hemsidan fanns det en kvar i Uppsala men var osäkert om det stämde. Min styvmor ringde sedan till ikea för att kolla om det stämde. Det fanns då en kvar klockan kvart i fyra på eftermiddagen. Berättade för pappa kvart över fyra och han körde säkert ett race upp till Uppsala då. Tack och lov fanns den kvar. Tjejen på ikea's kundservice hade tydligen fått några samtal den dagen om just den byrån. Haha vi fick den!

Den här byrån gav ett sånt lyft för rummet. Hade stört mig på den gamla ett bra tag. Den gick inte alls in i färgskalan som är i mitt hem. Kör i princip vitt med mörka kontraster. Tänkte att jag antingen skulle ha en svart byrå eller vit med mörka knoppar på. Det blev den här i vitt då även om den fanns i svart. Kanske hade blivit för mycket om hela byrån var svart. Den går också i samma stil som min byrå i hallen som är en Hemnes från ikea.

Nästa projekt är att investera i ett nytt klösträd åt Apollo. Funderar på en sån som en fäster mot väggen, blir något rejält. Tänkte ha i hörnet mot balkongen bredvid byrån. Kan bli bra det. Det han har börjar bli så otroligt utslitet.

Gillar

Kommentarer