Ångest inför dagen

God morgon mina sköna bönor! Hur mår ni idag? Själv har jag ångest inför dagen. Vet att det beror på veterinärbesöket med Enzo. Blir alltid fylld med ångest och oro inför att besöka veterinären även om det är av enkla anledningar. Blir rädd för att dom kanske hittar något värre. Vill att min pojk ska vara frisk och hälsosam samtidigt finns det i mitt bakhuvud att han bli äldre och äldre, risken för hälsoproblem öka. Jag vet, jag är expert på att börja oroa mig utan anledning.
Om vi ska se den här dagen från den ljusa sidan måste jag avverka ett av målen för den här veckan. Åka buss ihop med Sandrea och Enzo. Hade tänkt att det skulle vara under roligare omständigheter. Trots det tror jag att det kommer gå bra. Slänger ner Sandrea i bärselen och hoppas på att hon sover igenom hela resan fram och tillbaka, kommer ta med förnödenheter ifall det skulle behövas.

Nu ska jag bara samla på mig positivt tänk inför dagen och hoppas på att dom kan hjälpa Enzo med hans tass, även bra om dom säger att han är helt frisk i övrigt. Besöket till veterinären är det enda som finns på mitt schema idag, kommer ta saker och ting som det kommer.

Vad ska ni göra idag?

Gillar

Kommentarer