Andra dagen

God dagens! Igår spendera vi dagen i vattnet. Det var helt fantastiskt. Vi undersökte den nya plats och det var mycket trevligare än där vi var första dagen. Vattnet var så klart och fanns inget skräp i vattnet. Såg olika fiskar, färgglada, rovfiskar och stimm. Ibland simmade vi tillsammans med fiskarna. Inte alls blyga av sig.
Vi badade från två platser igår och den andra gången badade vi tillsammans med en vän till mamma. En väldigt trevlig herre. Han simmade ner till botten hela tiden för att hitta stenar och andra unika föremål. Den gången låg vi i vattnet över en timma och jag lyckades då bränna mig lite. Så idag ska jag ta det lite lugnare.
Jag är så glad just nu. Lycklig. Skrattar och ler hela tiden. Behövde verkligen den här resan hit. Njuter som aldrig förr. Även om jag saknar min pojkar där hemma så vill en del av mig inte åka härifrån. Mår så bra av att få vara med mamma och ha kul med henne.
Ödlor som du ser överallt
På kvällen gick vi hem till mammas vän. Drack alldeles för mycket och kom hem klockan tre på morgonen. Det bästa var ändå att vi såg en fantastisk solnedgång. Så vackert. Får se om jag orkar gå upp tidigt någon dag för att fota soluppgången. Skulle vara fantastiskt att få det på bild.

Gillar

Kommentarer