Allt och ingenting.

Dagen hemma idag var välbehövlig. Fixade med lite allt möjligt. Städa, tvätta och spela in video till instagram. Kände inte av tröttheten som gubben såg på mig. Klunkade i mig mitt kaffe och körde på. Kanske inte så hälsosamt. Trots det kände jag att jag hade gjort allt och ingenting. Hatar den känslan. Trots att jag prickade av min att gör -lista kändes det som ingenting hade blivit gjort under dagen. Står där nästan och försöker komma ihåg vad jag gjorde. Frustrerande.
Innan det var dags för hämtning av det lilla trollet gjorde jag det bästa beslutet på hela dagen. Satte mig ner en timma och läste. Tiden flög iväg. Var tur att jag hade satt larm men hann titta till tiden innan larmet gick och då var det tio minuter kvar. Läser Midnattssol.

Hoppas innerligt att jag är symtomfri imorgon så jag kan dra iväg till arbetsträningen. Vill verkligen inte missa mer. Fast just nu när tröttheten kommer ikapp mig känner jag mig sjuk. Får se vad lite sömn kan skapa för magi.....om jag får en bra sömn i natt vill säga. Det är lite upp till Sandrea också.

Gillar