Alla helgons dag

God förmiddag! Det dystra höstvädret fortsätter men jag trivs i det. Får en känsla i mig som gör att jag njuter, kan inte riktigt sätta ord på det. Är ganska tacksam över att jag inte tillhör gänget som får höstdepression utan att det oftast blir tvärtom för mig.
Idag tog jag min första sovmorgon sen Sandrea kom, det var inte planerat heller. Råkat stänga av alarmen så vi sov till åtta. Kändes skönt och konstigt på samma gång. Tror dock att jag behövde det. Lite stressigt blev det när jag insåg vad klockan var, upp, kaffe, frukost till Sandrea och Enzo, där efter ut. Fick ihop det på nåt sätt trots allt.

Idag är det alla helgons dag och vi kommer faktiskt att inte besöka farfars grav i år. Inte på grund av covid utan mer på brist av tid från pappas sida. För att åka till graven är jag lite beroende av dem. Tänker ändå att jag ska ta en stund ikväll för att tillägna dom som jag saknar som inte är här längre. Mina fyrbenta barn som vandrat vidare och min farfar. Det får jag grubbla mer på senare.

Har ni några ni tänker extra mycket på idag?

Gillar

Kommentarer