Saknar livet med Enzo.

Bilder som mamma tog på mig, Sandrea och Enzo i veckan.

Mamma och Enzo åkte idag som sagt. Jag blir alltid lite ledsam inombords när de ger sig av. Vet inte om det är själva separationer i sig som är jobbiga nuförtiden eller om det är för jag trivs så bra med att ha dem hos mig. Saknar dem när de åker. Mamma frågade mig vem jag saknar mest. Svarade att det var 50/50. Saknar livet med Enzo även om jag vet att han har det bättre hos min mamma på landet. Vi gick igenom mycket han och jag tillsammans. Saknar mamma för att hon är min mamma. Men la till att de spelar i olika kategorier. Det är så lätt att ha dem här hos oss även om vi nu är i en etta. Blir nog ännu lättare snart när vi bor i en trea.
Otroligt tacksam över att dom kom hit för att hjälpa och stötta mig. Betyder otroligt mycket. Vet inte hur jag hade klarat den här veckan utan dom två här. Enzo som gav pauser från allt och mamma som hjälpte mig att få ordning på mycket. Perfekt kombination för mitt välmående.

Ikväll somnar vi hos pappa. Jag ska strax bädda ner mig under täcket. Trött efter dagen men ser framemot helgen med familjen.

Gillar

Glad Påsk!

Påskhelgen är igång. Mamma har åkt och vi ska flytta över till pappa för 1-2 veckor. Kommer bli spännande. Ville mest kika in och önska er glad påsk! Ska försöka få uppdatering till vanligt så snart som möjligt men just nu är det lite fullt upp med allt som händer.

Var rädda om er och jag hoppas ni har en fin lång helg oavsett vad ni än gör!

Gillar

Hitta Ditt Syfte

Inlägget är i samarbete med Sara Life Coach

Utveckling som person är otroligt viktigt för mig. Dock är det lättare sagt än gjort att utvecklas när en inte riktigt vet vilken riktning en ska gå åt. Jag har länge undrat vad jag ska göra med mitt liv. Vad skulle passa bra för mig? Har känt på olika tankar och vetat vad jag har gillat. Men har aldrig ställt mig själv frågor som kombinerar till ett helt svar. När Sara kontakta mig om ett samarbete kunde jag inte låta bli att tacka ja.

Jag genomförde ett worksheet som heter "Hitta Ditt Syfte" som ska hjälpa en att lista ut vad som skulle kunna vara ens syfte i livet. Detta worksheet består av åtta olika delar. Innehåller frågeställningar, reflektioner och övningar. Ger en förståelse av dig själv som kan hjälpa dig att lista ut vad du ska göra med din framtid.
Jag ville hitta ett yrkesliv som skulle kunna passa mig eller vad som skulle vara bra för mig att göra i livet. Det var enkla frågeställningar men i vissa fall var det svårt att komma på svaret. För en ställer aldrig riktigt sådan frågor till sig själv. Det fick mig verkligen att tänka till. Fick en djupare inblick av vem jag är som person. Kom fram till att det finns saker som faktiskt alltid har fått mig att må bra.
Resultatet var väldigt givande. Har varit inne på spåret redan men det blev så mycket mer självklart. Jag ska hjälpa folk på ett kreativt sätt. Det kanske låter lite flummigt men för mig är det perfekt. Som sagt lite som jag är inne på men ännu mera. Jag informerar redan nu här på bloggen och instagram då och då om saker jag själv har varit med om, psykisk ohälsa och autism för att kunna hjälpa. Men jag kanske borde gå in mera på djupet om det? För det är så jag tänker att jag kan hjälpa andra på ett kreativt sätt. Vem vet, jag kanske en vacker dag kan föreläsa om ämnena?

Sara Life Coach erbjuder också:
-Ett worksheet som heter "Coacha dig själv".
-Coashingsamtal (e-mail, korta, långa samt paket)
-En rabattkod på 15% som gäller till den 18/4-22

Klicka HÄR för att komma till Sara Life Coach!

Gillar