Hallå sommarvärme!

Hallå sommarvärme! Satt och drack mitt morgonkaffe med gubben på videosamtal, tittar ut genom fönstret och ser människor gå runt i t-shirt. Min första tanke var att det inte kunde vara så varmt. Går och kollar termometern. Jo 15 grader i skuggan (nu visar den 18). Bestämde mig för att jag och Sandrea skulle ta en promenad under förmiddagen eftersom vädret tillät det idag.
Hade på mig en tjocktröja ifall att och även på Sandrea. Slutade med att båda tröjorna åkte av. Blev till och med svettig. Tyvärr somna inte lilla damen och jag kände att det var för varmt för att fortsätta gå utan att ha drick med sig. Men en trevlig fotopromenad fick vi till och nu sover hon på sin madrass som kallas mamma.

Det är känt att jag inte är den största beundraren av sommaren och värmen. Idag känner jag ändå en tacksamhet för den. Får lite uppvärmning inför Albanien. I Tirana som vi ska spendera de första dagarna är kan det bli riktigt varmt och är redan det. Kan tänka mig att det kan bli lite varmare tills vi är där. Tack och lov är det svalare i Pogradec där vi kommer spendera mest tid. Enligt gubben kan en sova på nätterna där utan att det känns jobbigt.

Gillar

Kommentarer

Secondhand Try on Haul

För några veckor sen fick jag hem en beställning från Sellpy. När jag handlar försöker jag alltid hitta kläder under hundralappen vilket allt i den här beställningen var. Det dyraste landade på 90 kr. Jag har tydligen blivit besatt av märket Bershka. Upptäckte det märket på Zalando när jag fick ett presentkort där och nu försökte jag hitta kläder från det märket på Sellpy och det blev en lyckad jakt. Allt är från Bershka utom koftan som är Weekday (också ett märke jag köper mycket av på sellpy).

Gillar

Kommentarer

Att göra en måndag

Hej måndag! Blev en oplanerad sovmorgon idag. Hade väckarklocka på sju men Sandrea tyckte vi skulle sova till nio så vi missade vårt morgonkaffe med gubben tråkigt nog. Nu sitter jag här med morgonkaffet. Känner mig knappt vaken än. Känner mig ändå rätt utvilad kanske till och med för mycket sömn. Ibland kan en bli seg av för mycket sömn också. Ett bra tecken på att balans är väldigt viktigt. Lagom är bäst.

Dagens att göra

  • Packa ryggsäcken
  • Lägga plånbok och pass i magväskan
  • Tvätta
  • Rensa kylen
  • Börja redigera en video

Det är en regnig dag vilket betyder att vi inte kommer ut och gå som vanligt. Emellan det som ska göras idag kommer jag sitta och mysa med Sandrea. Kanske läsa en bok eller fortsätta med Supernatural. Har blivit mycket serier för mig senaste tiden. Har precis sett klart Game of Thrones efter att ha kämpat med den i några år. Har alltid behövt en paus när jag har sett en säsong eller för många avsnitt. Det är så otroligt komplex handling och har ibland blivit för mycket men nu är den äntligen avslutad. Nu kan jag fokusera på andra serier.

Vad ska ni göra idag?

Gillar

Kommentarer