En ekorre

En stor fördel med att Enzo nu är hos mamma är att jag kan stanna och fotografera när jag vill och speciellt djur vi stöter på ibland på våra promenader. Har ingen som studsar och försöker jaga de stackars djuren. Dock ä djuren här i Stockholm inte speciellt skygga av sig. Dom är nästa fräcka av sig och kan till och med förfölja en ibland.

Så för någon dag sedan blev det lite bilder på en ekorre som vi stötte på under vår promenad. Har inte fotat ekorrar sen jag var i New York, inte fått såhär bra bilder på en. Tycker att 7D tar mycket skarpare bilder en min 60D i kombination med objektivet såklart. Ska testa min 50mm på kameran någon dag.

Gillar

Kommentarer

Pinsamt stor

God morgon! Idag fick jag tack och lov sova till efter sju. Välbehövligt minst sagt men Sandrea sov hos mig hela natten. Hon ville inte på långa vägar sova själv igår kväll men lyckades sedan bädda ner henne i min säng så att jag fick några minuter för mig själv innan jag kröp ner.

Idag är det inte mycket mer planerat än att jobba med den massiva tvätthögen och redigera vloggen. Det tar sån tid att redigera videos när en är själv med en liten. Så mycket som ska bollas med. Sakta men säkert.
Den där tvätthögen är dessutom pinsamt stor men det är sådant som händer. Tror alla mammor har liknande situationer. Ena stunden är allt perfekt hemma och sedan är det mer eller mindre kaos på alla fronter. Instagramvänligt vad är det?

Nej jag är inte såhär fixad redan nu, bilder från gårdagen. Sitter i mina träningskläder och ska göra ett träningspass snart.

Igår köpte jag flygbiljetter till Albanien och vad jag längtar. Har längtat tillbaka sen vi kom hem. Saknar familjelivet och göra saker tillsammans. Ta hand om Sandrea tillsammans. Några dagar innan lillan fyller 1 åker vi. Kommer bli perfekt!
Eftersom det är sommarkläder som gäller blir det förhoppningsvis lättare packning den här gången. Sist var det på gränsen att jag fick ihop väskan när vi skulle hem...

Gillar

Kommentarer

Kontroll på BVC

Idag har vi varit på BVC för kontroll eftersom hon blev tio månader i fredags. Hon fick godkänt. 11,55 kilo och 75 cm lång. Följer sin kurva perfekt. Var en läkare med som lyssnade på hjärta och vill titta på lite rörelser och det blev lilla damen lite frustrerad över. Insåg efter en stund att det inte var så farligt trots allt. Skönt att veta att hon gör det som förväntas av henne.

Att få henne att sova i egen säng går faktiskt bättre än förväntat. Nu lägger hon sig med bara lite protest och det är efter att har jobbat med det sen i söndags. Lite stolt över oss båda just nu. Det var dock väldigt tufft igår då hon skrek i 30 minuter för att hon var så frustrerad med mig men sedan på kvällen gick det hur bra som helst. Idag har det knappt varit bråk om saken. Sov förmiddagsluren utan större problem och nu sover hon sin eftermiddagslur. Hoppas det fortsätter i denna takt så att jag kan få lite egen tid. Sitta och pyssla med mitt och göra det jag känner för.

Gillar

Kommentarer