Min kärlek

Vi har haft en sån där perfekt dag. Gått i solstrålarna och njutit. Var länge sen jag såg solen i Sverige. Mötte solen i Albanien men innan dess var det rätt grått. Kan vi gå mot ljusare tider nu tro? Våga hoppas på vår kanske?
Vi gick till en lekpark när oss där det finns får. Sandrea vinkade glatt åt fåren som gick där och beta. Hon var artig och sa hej till en familj som också gick för att titta på dem. Jag njöt av kaffe som jag tagit med mig i min termos. På vägen hem somnade damen så jag fick tvätten vikt iallafall.

Under eftermiddagen gick vi en till sväng och källsortera. Väl behövligt då det hade blivit väldigt fullt i den kassen. Även då somnade hon och jag gick runt med ett leende och lyssnade Shirley Clamps Min Kärlek. Tänkte på gubbis. Klassiskt för mig.

Gillar

Kommentarer

Solen skiner

God morgon! Inga morgonord idag men en glad dotter och en kopp kaffe är inte dum. Förhoppningsvis får jag mitt sista hemtest idag och även det är negativt. Beställde det igår. Testade mig i måndags och det var negativt.

Solen skiner vackert idag så tänker att jag och Sandrea ska ge oss ut på en långpromenad så fort jag vet om och när mitt test kommer. Fick en termos igår av pappa så nu kan jag ta med mig kaffe när vi ska ut på längre äventyr som att gå till hundparken med Enzo. Gjorde en större kanna med kaffe och hällde ner i termosen nu på morgonen så slipper jag brygga lika ofta. För det går inte att förneka att kaffe är väldigt nödvändigt för en mamma....

Dagens att göra
  • Ordna upp i hallen
  • Vika tvätt
  • Tvätta

Idag ska jag fortsätta ordna upp lite mera hemma. Snygga till i hallen framför allt. Vill satsa på att inte ha så många jackor upphängde vi hatthyllan för att slippa att det ser rörigt. Finns en plan att skaffa någon bänklösning som skohylla inom snar framtid. Skulle vilja byta ut hatthyllan men den kom med lägenheten och pappa min är inte för pigg på att göra allt för stora förändringar med lägenheten eftersom jag inte kommer bo här för alltid. Men vill gör en bänklösning då det kan bra för Sandrea när hon ska börja klä på sig eller jag ska hjälpa henne när hon sitter.
Tvätten är ju alltid en never endning story. Har varit rätt duktig på att hålla undan sen jag kom hem men det där med att ta sig tiden att vika är en annan historia.

Gillar

Kommentarer

Packat Sellpy

Tre påsar packade till Sellpy och nu är det bara att beställa transport. Härligt. Funderar dock att testa tradera till nästa gång jag rensar. Sellpy är bekvämt men en tjänar inte så mycket på att skicka in sakerna dit. Tänker att jag kan behöva alla pengar jag kan få in. Hittills har jag tjänat några hundralappar på Sellpy som jag sedan använt för att köpa saker jag behöver där som kläder till Sandrea.

Lite organisering har jag fått gjort också. Min ena byrå fick en omgång så den ser lite bättre ut. Organisera upp lådorna efter olika kategorier. Kontor, djur, projekt för lägenheten osv. Skulle behöva nåt att organisera upp lite bättre i lådorna som uppdelare men det får duga tills vidare. Imorgon ska jag ordna med lite andra hörn i lägenheten. Nöjd men att jag fick detta gjort idag. Klapp på axeln!

Gillar

Kommentarer