Ingen dröm

God morgon eller snarare god förmiddag! Har precis avslutat min morgon. På fredagar kan en få ta det extra lugnt på morgonen. Inte stressa, bara njuta. Exakt det jag gjorde. Kaffe till mig när jag vakna och frukost till Enzo som vanligt. Mys i soffan och Enzo får en paus från kragen under morgonmyset. Blev extra glad över att snön var kvar och att det inte var en dröm att den kom igår.
Idag tog vi den första mer rejäla promenaden sen operationen. Såret är nästan läkt, kör kragen några extra dagar för han vill gärna slicka på det och då blir det lätt irriterad vilket jag vill undvika. Behöver inte bli ett extra besök till veterinären för att jag ger honom friheter.....
Skönt var det att komma ut i snön och njuta. Jag tillhör ju den gruppen som älskar vintern. Att gå runt i de ljusa snölandskapen ger mig en sån positiv energi. Bara det gav mig en positiv start på denna fredag!
När vi kom hem gjordes en ordentlig frukost. Macka med avokado och färskost med vitlökssmak. En god och bra frukost kan verkligen göra stor skillnad för ens dag och hur en ser på den kommande dagen. Jag blir mer motiverad till att göra något på dagen, att ta tag i saker och ting när jag har fått bra energi i mig.

Nu ska jag ta tag min dag. Har en del att pyssla med. Har en video att redigera klart, inlägg som är på gång och ska upp!

Gillar

Kommentarer

Vinterland tillbaka

God morgon! Tänk att från ena dagen tro att vi fick en skämt med snö men ändå hinna reflektera över att jag hade vårkänslor för någon dag sedan till att det kommer snö.
Idag vakna jag upp till ett vinterland. Kändes som det bästa som har hänt på länge. Trodde nästan att det var en dröm, för bra för att vara sant. All energi kom tillbaka i kroppen och jag fylldes av glädje så fort jag kom ner i köket och tittade ut. Såg hur mycket snö som kommit under natten. Minst en halv decimeter skulle jag säga.
Jag blev den här roliga tjejen som gick runt och fnissade och skrattade i skogen på morgonpromenaden med Enzo. Njöt varenda sekund. Dessutom kul när pojken min älskar snö också.
Mina planer som jag hade för dagen har blivit lätt ändring på. Ska iväg till tandhygienisten mitt på dagen. En bra koll att göra då tandköttet kan bli lite konstigt under graviditeten. Lite ångest inför att gå men med tanke på det underbara vädret så skadar det inte att ge sig iväg ner på stan. Testa nya kamera mera på vägen.
Ska följa den positiva känslan jag har inom mig nu, go with the flow!

Gillar

Kommentarer

Ny kamera

Hej på er! Hur mår ni? Själv är jag helt slut. Hade planen igår eftermiddag att sitta och skriva på kommande intressanta inlägg (intressant enligt mig iallafall) men var helt slut, kunde inte få fram några ord. Men jag gjorde något roligt igår. Hämtade ut paket med min nya leksak. Ni som följer mig redan på instgram såg det igår. Jag har en ny kamera.
Under 2018 hade min kära katt Apollo sönder min resekamera, en kompakt systemkamera. Jag har länge velat ha en ny men har inte prioriterat det ekonomiskt. Sen i helgen började jag och mamma prata om det och att det skulle vara väldigt bra för mig att ha en igen speciellt nu med kommande äventyr av att föda barn. Hittade då denna lilla skönhet. Canon EOS M100 som hade allt jag sökt i en liten kamera och lite till. Kunde köpa en adapter till den så att jag kunde använda mina övriga objektiv som jag har till systemkameran. Hittills av det jag har hunnit testa så kan jag säga att jag är väldigt nöjd. Känner att mitt kreativa skapande kan tas till en ny nivå!

Gillar

Kommentarer