White Friday

För mig och oss som bor i Mariefred blev det en vacker och vit fredag. Vakna till en snötäckt tomt. Visste direkt vem som skulle bli på glatt humör. Enzo. Han älskar snö otroligt mycket. Ska göra ordning på baksidan så att han kan busa runt där så mycket han vill under vintern.

Så många vet är det Black Friday och jag är nog en av de få (hopppas på fler) som inte tänker falla för hysterin. Jag köpte en sak på rea i veckan, beställde hem 1 kilo mandelsmör. Det var något jag skulle ha och inte hittat i mina matbutiker.
Om du ska köpa något, köp endast det du behöver som. Köp inte bara för att köpa. Blir så onödigt.

Gillar

Kommentarer

Pogradec

När jag var i Albanien spenderade vi stora tid i staden Pogradec. En mysig stad precis vid en stor sjö. Eftersom hösten inträffade i samband med min resa dit var det väldigt lugnt. Inga turister.
Som dom flesta städer och byar så omringades Pogradec av berg. Magiska berg som jag aldrig slutade förundras av. Aldrig sett något liknande som dessa berg i Albanien. Vi pratade om att försöka vandra i bergen men tyvärr var vädret inte på vår sida. Nästa gång jag åker kanske vi lyckas med det.
Ser framemot att se landet på sommaren då naturen vaknar till liv och det är mera liv och rörelse, även om nu på hösten är det ett aktivt uteliv. Vill se grönskan och floderna fyllas upp.

Gillar

Kommentarer

Himmelska frukost

Varför är det alltid roligare att vara kreativ med maten när det kommer till frukost? Idag tog jag tag i mig själv och gjorde en ordentlig frukost med bra energi. En vän till mig tipsade om att ha passionsfrukt på gröten och det var inte en dum idé. Som ni ser blev annat smått och gott också. Pinjenötter, linfrön, chiafrön, banan och mandelsmör. Blev himmelskt gott. Var länge sen jag verkligen la ner energi på min frukost.

Vad brukar ni äta till frukost? Gör ni nåt snabbt eller lägger ni ner extra energi på den?

Gillar

Kommentarer