Nya skor | Secondhand

Att handla på secondhandbutiker är underskattat. Ännu en gång gjorde jag ett fynd på Sellpy. Skulle ersätta skorna som skomakaren förstörde för mig förra veckan, råkade istället hitta två par skor. Den här gången hittade jag oanvända skor. Båda var kärlek vid första ögonkast.
De vita tycker jag är så unika och kommer troligen ha dem som finskor, när jag vill känna mig mera uppklädd. Dom svarta ska användas som snygga vardagsskor. Kunde inte vara nöjdare med dessa.

Gillar

Kommentarer

Barnvakt

God morgon denna söndag! Jag är inte pigg idag. Blev väldigt spontant kontaktad igår och fick frågan om att vara barnvakt för lilla Space. Sa såklart ja, tänkte att det kunde vara kul för Enzo att ha en kompis här några dagar. Tyvärr var han ganska orolig inatt, tog sin lilla tid innan han kunde slappna av. Vi tog tre kvällspromenader och upp tidigt idag. Nu börjar han kunna slappna av och tycker inte att det är så farligt att hänga med oss. Det var ju ändå nästan tre år sedan vi umgicks så förstår att han är lite osäker i början.

Idag kommer boendestöd så det ska städas här hemma. Som tur lyckades jag panikstäda innan lilla Space kom så har inte så mycket att fixa. Får se om jag klämmer in en tupplur mitt på dagen sen för just nu vill jag bara krypa ner i sängen igen.

Gillar

Kommentarer

En halv dag i Strängnäs

God eftermiddag! Hur mår ni idag? Själv är jag helt slut nu. Spenderat halva dagen i Strängnäs.
Till att börja med hade jag ett samtal på SOC om våld i nära relation. Gick igenom olika punkter med beteenden som en man/kvinna har som utsetter en för våld. Det är otroligt skrämmande att se ens relation beskrivas i punkter. I stunden i relationen inser man inte det men efter det kommer det som en vägg av verklighet. (Kommer att komma ett djupare inlägg om detta inom snar framtid)
Efter samtal gick jag vidare för att möta min samordnare/handläggare för min praktik. Önskar seriöst att alla i min situation hade en kvinna som henne. Hon är helt enkelt grymt bra. Vi satte oss på Espresso House och smidde planer för min ljusa framtid. Under sommaren ska vi satsa på att få till en praktik på en ungdomsgård och sen till hösten satsa på biblioteket. Vi ska även undersöka om jag kan plugga matte på komvux, behöver Matte B eller heter det Matte 2 nu...? Behöver iallafall minst en till matte i mina betyg om jag vill kunna plugga vidare senare vilket är min plan.

När mina möten var klara hämtade A-K upp mig och jag hjälpte henne med ett ärende och blev bjuden på middag som ett tack. Win win situation. Har även hämtat ut paket på vägen och ska såklart visa upp dessa underbara skapelser jag har fått hem. Men nu ska jag återvända till mitt shoppingförbud.....

Gillar

Kommentarer